Wespenbestrijder nodig?
Bel direct 085-4000400

Professionele bestrijding met 100% GARANTIE

Wespen bestrijden in Oss

Veel overlast en hinder word veroorzaakt door wespen. Wanneer u een wespennest in uw tuin of huis heeft, is het extra vervelend. Om een ware plaag te voorkomen is het zaak spoedig een wespenbestrijder uit Oss in te schakelen om erger te voorkomen. Wanneer u denkt dit zelf op te willen lossen door het wespennest te verwijderen, komt dit u vaak duur te staan en dit raden wij dan ook ten zeerste af. Onze professionele wespenbestrijders voor Oss bestrijden dagelijks wespennesten in Oss en wijde omgeving. Woont u in Oss, Berghem, Geffen, Heesch, Nuland, wij staan binnen 24 uur voor uw deur. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur uw wespennest. Bovendien krijgt u van ons 100% garantie dat uw overlast tot een einde komt. Dus bel direct 085-4000400 voor een afspraak met onze wespenspecialist voor Oss.

Professionele wespenbestrijding in Oss en omgeving

Heeft u last van wespen en wilt u het nest het liefste vandaag nog vakkundig laten bestrijden? Neem dan contact op met de professionele wespenbestrijders van de Wespenman uit Oss. Wij komen binnen 24 uur uw wespennest bestrijden. Tegen een vast, laag tarief, zonder voorrijkosten in heel Oss en omgeving. Dus woon je in Oss, Berghem, Geffen, Heesch, Nuland of elders in de regio, neem dan direct contact op met de Wespenman voor uw regio. Bel met 085-4000400 voor een snelle en effectieve bestrijding! Of laat uw gegevens achter, en wij bellen u terug.

  

Wespenbestrijding kosten

De kosten voor het bestrijden van een wespennest in Oss is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons een 100% garantie op onze wespenbestrijding. Wilt u graag meer weten over de kosten van een wespenbestrijding in de regio Oss, bel dan direct met 085-4000400.

Wespen bestrijding nodig? 


Kan men een wespennest zelf verwijderen?

Het zelf verwijderen van een wespennest is niet bepaald aan te raden. Vooral een actief nest is erg gevaarlijk. De aanwezige wespen doen er alles aan om hun nageslacht te beschermen en zijn daarbij behoorlijk agressief. Wanneer u te dicht bij het nest zou komen, aarzelen de wespen geen seconde en zullen aanvallen. Wespen zijn in staat om in een zwerm aan te vallen en kunnen dan herhaaldelijk steken. Laat uw wespennest daarom bestrijden door een professionele wespenbestrijder uit Oss. Dit is snel, effectief en wel zo veilig. Een zichtbaar wespennest kunt u enkele weken na de bestrijding eventueel zelf verwijderen. Nodig is dit niet; het nest vergaat vanzelf en wordt nooit meer gebruikt. Heeft u behoefte aan een gecertificeerde wespenbestrijder, aarzel dan niet lager en bel de Wespenman Oss via 085-4000400.

 

Zelf bestrijden met wespenpoeder

Tijdens het wespenseizoen zult u in diverse winkels wespenpoeder tegenkomen. Met dit wespenpoeder kunt u eventueel zelf een wespennest bestrijden. Uiteraard raden wij dit ten strengste af, dit is niet alleen gevaarlijk voor u. U kunt namelijk gestoken worden door de wespen die het nest verdedigen. Maar wij raden het ook af omdat het wespenpoeder voor consumenten vaak niet sterk genoeg is om een groter wespennest te bestrijden. De gecertificeerde wespenbestrijders van de Wespenman bestrijden uw wespennest met een wespenpoeder vele malen krachtiger dan wat u als consument kunt kopen. Tevens weten onze specialisten ook hoe zij het wespennest moeten benaderen, beschikken zij over de juiste beschermingsmiddelen, en beschikken zij over het wespenpoeder wat uw wespenoverlast gegarandeerd tot een einde brengt. Bel direct met 085-4000400 om een afspraak in te plannen. 

 

Hoe ontstaat een wespennest?

Wespen zorgen vooral in de zomermaanden voor overlast. In de herfstmaanden blijven alleen de jonge, bevruchte vrouwtjes in leven, de rest van het wespennest (waaronder de koningin) sterft dan. De jonge vrouwelijke wespen overwinteren alleen op een voor hen prettige plek. De jonge koningin  zet aan het begin van het voorjaar  haar eitjes af in eicellen van het door haar gebouwde begin van een nest. Hierin legt ze dan ongeveer 20 eitjes. Uit deze eitjes komen larven die door de koningin worden gevoed. Na verpopping veranderen de larven in werksters. De werksters zijn in werkelijkheid onvruchtbare vrouwelijke wespen. Zij zorgen voor het voeden van alle larven en de koningin, het verder bouwen van het nest en de verdediging hiervan. Zodra de werksters er zijn, vliegt de koningin niet meer uit en blijft eitjes leggen in de raten die opnieuw zijn aangelegd door de werksters. In augustus /  september komen de vruchtbare vrouwtjes en mannetjes pas uit de poppen. Zij verlaten het nest om te paren waarna de mannetjes spoedig na de paring sterven. In de herfst overleven weer alleen de bevruchte vrouwtjes die de cyclus voortzetten.

 

 

"Super geholpen en snel"

Greet

"Alle wespen in 1 keer weg!"

Franka

"Prima vent en weg waren de wespen"

Karel