Wespenbestrijder nodig?
Bel direct 085-4000400

Professionele bestrijding met 100% GARANTIE

Wespen bestrijden in Lelystad

Wespen veroorzaken behoorlijk wat last. Vooral indien er een compleet wespennest aanwezig is in uw woonhuis of achtertuin. Het is belangrijk dat een wespennest zo snel mogelijk bestreden word, voordat het een heuse plaag wordt, want de wespen blijven het hele seizoen in hun nest bedrijvig. Daarbij is het van belang dat er met de juiste materialen gewerkt wordt, immers wil u niet gestoken worden. Neem daarom contact op met onze professionele wespenbestrijders voor Lelystad en omgeving in, ook als u woont in de direct omgeving. Onze vakkundige en gecertificeerde specialisten zijn dagelijks werkzaam in de regio Lelystad. Binnen 24 uur bestrijden wij uw wespennest tegen een scherpe, vaste prijs. Wilt u van uw wespenplaag af? Voor een snelle en effectieve oplossing neemt u contact op met onze lokale wespenbestrijder die uw wespennest vakkundig bestrijdt. Wij zijn bereikbaar op 085-4000400.

Professionele wespenbestrijding

De gecertificeerde wespenbestrijders van de Wespenman zullen als eerste de aanvliegroute van een wespennest bepalen, zodat het nest kan worden gevonden als het op een minder duidelijke plaats zit. Daarna zullen zij wespenpoeder in de aanvliegroute van het wespennest spuiten. Hier zullen zij op reageren, en langzamerhand het poeder mee het wespennest in brengen. Hierdoor komt ook de wespenkoningin in aanraking met het wespenpoeder. Binnen enkele uren zult u de eerste verschillen al opmerken. Het poeder dat word ingezet door de experts van de Wespenman is enkel beschikbaar als men in het bezit is van de juiste certificering en vakbekwaamheidsdiploma's. Hierdoor kunnen wij een 100% garantie afgeven op onze wespenbestrijding. Laat het wespen bestrijden in Lelystad en omgeving over aan de ongediertebestrijders van de Wespenman, zij helpen u snel en doeltreffend af van uw overlast. Bel met 085-4000400 en u word geholpen binnen 24 uur voor een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten, wij bellen u dan zo spoedig als mogelijk terug.

  

Kosten professionele wespenbestrijding

De totale kosten voor het bestrijden van een wespennest in de gemeente Lelystad is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons een 100% garantie op onze wespenbestrijding. Neem nu contact op met de Wespenman Lelystad via 085-4000400 en wij gaan binnen 24 uur bij u de wespenoverlast laten beëindigen.

Wespen bestrijding nodig? 


Wespennest verwijderen in Lelystad

Allereerst is het goed om te weten dat er een verschil is tussen wespen bestrijden en een wespennest verwijderen. Het is namelijk erg belangrijk dat de wespen die in het nest zitten, allemaal dood zijn. Anders is er een erg grote kans dat de wespen onrustig en agressief zodra het nest weggehaald wordt. U kunt uiteraard het wespennest ook laten zitten. In dit geval moeten de wespen wel bestreden worden, zodat er geen overlast meer plaats zal vinden. Een niet actief wespennest kan namelijk geen kwaad. In veel gevallen zitten wespennesten op een lastige plek en is het wespennest verwijderen erg moeilijk. De overlast van een wespennest komt met name door de actieve wespen. Als de wespen bestreden zijn, is de overlast vaak verholpen. Een wespennest wordt eigenlijk nooit door wespen opnieuw gebruikt, dus hoeft men niet bang te zijn dat de wespen weer terugkomen op dezelfde plek. Een wespennest verwijderen in Lelystad en omgeving kan ook door de gecertificeerde bestrijdingstechnici van de Wespenman gedaan worden. Hiervoor kunt u altijd een prijsopgave vragen. Het bestrijden van een wespennest in Lelystad kan al binnen 24 uur, tegen een vast laag tarief. Bel direct met 085-4000400 voor een afspraak. 

Zelf bestrijden met wespenpoeder

Tijdens het wespenseizoen zult u in diverse winkels wespenpoeder tegenkomen. Met dit wespenpoeder kunt u eventueel zelf een wespennest bestrijden. Uiteraard raden wij dit ten strengste af, dit is niet alleen gevaarlijk voor u. U kunt namelijk gestoken worden door de wespen die het nest verdedigen. Maar wij raden het ook af omdat het wespenpoeder voor consumenten vaak niet sterk genoeg is om een groter wespennest te bestrijden. De gecertificeerde wespenbestrijders van de Wespenman bestrijden uw wespennest met een wespenpoeder vele malen krachtiger dan wat u als consument kunt kopen. Tevens weten onze specialisten ook hoe zij het wespennest moeten benaderen, beschikken zij over de juiste beschermingsmiddelen, en beschikken zij over het wespenpoeder wat uw wespenoverlast gegarandeerd tot een einde brengt. Bel direct met 085-4000400 om een afspraak in te plannen. 

 

Onze partner in uw regio

  • Onze partner in uw regio
  • Onze werkwijze
  • Werkgebied

Onze partner in uw regio

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Onze partner in uw regio helpt u hier graag bij om uw probleem op te lossen. Wij gaan ongedierte al meer dan 10 jaar te lijf. Wij hebben alleen ervaren en gecertificeerde bestrijders in dienst en werken altijd volgens de milieu- en diervriendelijke richtlijnen. Uw ongediertebestrijder aan het woord: 

Onze werkwijze

Als u contact met ons opneemt of ons contactformulier invult, kunt u uw probleem of vraag doorgeven aan onze ongediertebestrijder. Aan de hand van uw vraag of probleem komen wij binnen 24 uur in actie. In veel gevallen is het mogelijk om een inspectie in te plannen. Bij deze inspectie komen wij vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een mogelijk behandelplan. Indien u wilt kunnen wij bij deze afspraak gelijk over gaan tot bestrijding van uw ongedierte.   We zetten tijdens het bestrijden speciale technieken in, zoals een camera-inspectie of een rookmachine. We brengen precies het ongedierte in kaart. Daarmee zorgen we dat het niet snel terug kan komen. Na onze bestrijding voorzien we u altijd van professioneel advies voor de toekomst. Wij zorgen voor een professionele oplossing.

Werkgebied

Last van ongedierte ? Heeft u bijvoorbeeld te maken met ratten, muizen, wespen of houtwormen? Aarzel dan niet en kom snel in actie. Neem vandaag nog contact met ons op, wij zijn dagelijks aan het werk in de provincie Utrecht en de provincie Flevoland Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van vele soorten ongedierte. U kunt bij ons terecht voor preventie, inspectie en bestrijding. Ook voorzien wij u graag van professionele adviezen.  

"Super geholpen en snel"

Greet

"Alle wespen in 1 keer weg!"

Franka

"Prima vent en weg waren de wespen"

Karel