Wespenbestrijding is belangrijk. Laat de Wespenman u helpen

Wespen zijn niet echt graag geziene insecten, terwijl ze eigenlijk niet veel meer kwaad willen doen dan bijvoorbeeld normale vliegen. Een wesp valt met name op door zijn felgele kleur en het feit dat dit insect pijnlijk kan steken. Gelukkig steekt een wesp niet zomaar. Een wesp zal pas steken als deze zich bedreigd voelt of als het wespennest in gevaar dreigt te komen. Dit is ook exact de reden waarom wespenbestrijding aan een professionele ongediertebestrijder overgelaten moet worden. Tijdens een wespenbestrijding worden de wespen agressief en neemt de kans op pijnlijke steken enorm toe. De gecertificeerde ongediertebestrijders van de Wespenman weten dankzij hun kennis en ervaring hoe zij het wespennest kunnen benaderen. Daarnaast hebben zij de juiste beschermingsmiddelen en bestrijdingsmiddelen om uw wespenprobleem snel en effectief op te lossen. Neem nu contact op met de Wespenman via 085-4000400 en wij proberen binnen 24 uur bij u te zijn.

Professionele wespen­bestrijding

De professionele wespenbestrijders van de Wespenman zullen als eerste de aanvliegroute van een wespennest vaststellen, zodat het nest kan worden gevonden als het op een onopvallende plaats zit. Daarna zullen zij wespenpoeder in de ingangen van het wespennest spuiten waar de wespen suf van zullen worden. De wespen zullen dit wespenpoeder met zich mee naar binnen dragen, zodat ook de koningin binnen in het nest in aanraking komt met het poeder.  Binnen enkele uren zult u het verschil al merken. Het wespenpoeder dat word gebruikt door de professionele bestrijdingstechnici van de Wespenman is enkel verkrijgbaar als men in het bezit is van de juiste certificering en vakbekwaamheidsdiploma's. Hierdoor kunnen wij een 100% garantie afgeven op onze wespenbestrijding. Uw wespennest bestrijden wij binnen 24 uur tegen een vast, laag tarief. Neem nu contact op met de Wespenman via 085-4000400. 

  • Géén Voorrijkosten
  • Vast Laag Tarief
  • 100% Garantie
  • Snel & Effectief

Kosten wespen­bestrijding

De prijs voor het bestrijden van een wespennest is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons een 100% garantie op onze wespenbestrijding. Wilt u graag meer weten over de tarieven voor wespenbestrijding, of wilt u graag wat meer informatie over de Wespenman, bel dan direct 085-4000400.

 

Spoedservice wespen­bestrijding

Soms is er wespenbestrijding met spoed nodig. Bijvoorbeeld als de wespen mensen reeds hebben aangevallen, of het wespennest zich bevindt op een locatie waar het direct gevaar kan opleveren. Bij de Wespenman is het mogelijk om met spoed een wespenbestrijding uit te laten voeren. Voor een spoed wespenbestrijding rekenen wij wel een toeslag als dit nog op dezelfde dag uitgevoerd dient te worden. Wespenbestrijding is ook mogelijk in het weekend, hiervoor rekenen wij ten alle tijden een weekend toeslag.

Een wespennest verwijderen moet gebeuren door een professional. Bel snel met de Wespenman om uw wespennest te laten verwijderen

Wespennest verwijderen

Allereerst is het goed om te weten dat er een verschil is tussen wespen bestrijden en een wespennest verwijderen. Het is namelijk erg belangrijk dat de wespen die in het nest zitten, allemaal dood zijn. Anders is er een erg grote kans dat de wespen onrustig en agressief zodra het nest weggehaald wordt. Je kunt uiteraard het wespennest ook laten zitten. In dit geval moeten de wespen wel bestreden worden, zodat er geen overlast meer plaats zal vinden. Een niet actief wespennest kan namelijk geen kwaad. In veel gevallen zitten wespennesten op een lastige plek en is het wespennest verwijderen erg moeilijk. De overlast van een wespennest komt met name door de actieve wespen. Als de wespen bestreden zijn, is de overlast vaak verholpen. Een wespennest wordt eigenlijk nooit door wespen opnieuw gebruikt, dus hoeft men niet bang te zijn dat de wespen weer terugkomen op dezelfde plek. Heeft u overlast van een wespennest? Bel dan de gecertificeerde experts van de Wespenman. Wespenbestrijding is bij ons met 100% garantie, tegen de scherpste tarieven. Bel direct 085-4000400 voor meer informatie, of een afspraak. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen als u het terugbelformulier invult.

Ik zie wespen maar kan het nest niet vinden

Wespennesten zijn niet altijd zichtbaar maar als je er een ziet ga het niet verstoren de bestrijding hiervan wordt alleen maar moeilijker. Een wespennest ziet er heel kunstig uit, een wespennest is wat grauw/ grijs van kleur. De opbouw wordt gemaakt van houtvezels die een werkster verzameld uit bijvoorbeeld bomen, bielzen en zelfs houten schuttingen. De wesp kauwt op de houtvezels en spuugt het als een soort papier mache uit om zo een graat te bouwen waarin de koningin haar eitjes weer in kan afzetten. Wespennesten kunnen zich overal bevinden zoals onder de dakgoot, in de spouwmuur, onder de dakpannen, in een boom en zelfs onder de grond. Het is van belang om te weten hoe de aanvliegroute is van de werksters, dus let op waar wespen steeds in en uit vliegen, exact daar bevind zich de nestopening.

 

Wespennest laten bestrijden

Als u ons direct belt op telefoonnummer 085-4000400 voor een afspraak, kunnen wij u direct helpen met de bestrijding van uw wespennest. Wij beschikken over de kennis, ervaring en middelen om u op de best mogelijke manier te helpen. Als wij uw wespen bestrijden weet u zeker dat u er vanaf komt, wij geven u zelfs 100% garantie. Bel direct 085-4000400.

Wespen maken een schitterend nest van papiermache. Indien u dit aantreft is wespenbestrijding essentieel.
Laat uw wespennest bestrijden door een professional van de Wespenman. Wespenbestrijding snel & effectief uitgevoerd.

Wespennest laten bestrijden of zelf doen?

Een wespennest bestrijden is een lastige klus en soms zelfs een onmogelijke taak. Het hangt onder andere van de locatie af en de omvang van het wespennest. Allereerst moet er achterhaald worden waar het nest zich bevindt. Houd hiervoor in de gaten waar de wespen heen vliegen, en eventueel inkruipen. Kijk vooral uit met de benadering van het wespennest, als u te dicht in de buurt komt kunnen de wespen aanvallen. Dit brengt enorme risico's met zich mee. Vanwege het feit dat het bestrijden van wespen een erg risicovolle klus is, is het aan te raden om dit te laten uitvoeren door een professionele wespenbestrijder. Heeft u een wespennest ontdekt, en is dit actief? Bel dan de Wespenman voor een snelle en effectieve bestrijding. U kunt ons bereiken via 085-4000400 voor meer informatie. Heeft u nog vragen? Kijk dan zeker eens op onze veelgestelde vragen pagina.