Hoornaar laten bestrijden?
Bel direct 085-4000400

Wespen laten bestrijden?
Bel direct 085-4000400

Hoornaar bestrijden

Tijdens de zomermaanden zijn er altijd veel wespen te zien. En wespen zijn in tegenstelling tot de algemene gedachtegang erg nuttig. Zij zorgen ervoor dat er altijd een aantal muggen en kleine vliegjes minder zijn. Zeker aan het einde van de zomer kunnen wespen voor aardig wat overlast zorgen, en dat maakt hen niet erg geliefd bij ons. Een wespensoort die steeds vaker gezien wordt is de hoornaar. Omdat deze wesp een heel stuk groter is dan de andere wespensoorten, kan hij ook grotere insecten bestrijden. Het komt zelfs voor dat de hoornaar andere wespensoorten op zijn menukaart zet. Merkt u dat er hoornaars bij u aan en af vliegen op een specifiek punt, dan is het heel goed mogelijk dat u overlast ondervind van een hoornaarnest. Wilt u dit nest laten bestrijden? Bel dan direct de wespenman op 085-4000400, wij helpen u snel en effectief van de hoornaars af.

 

Hoornaar nest verwijderen

Als u een nest van de hoornaar heeft ontdekt, roep dan de hulp van een professionele wespenbestrijder in zoals de Wespenman. Wij zullen dan de hoornaar bestrijden voor u. Wij geven u 100% garantie op onze bestrijding, u bent er dus van verzekerd dat het verwijderen van het hoornaar nest op de juiste wijze gebeurd. Bel voor meer informatie 085-4000400 of laat uzelf terugbellen.

Bestrijding van een hoornaar nest

 

Professionele hoornaar bestrijding

De professionele wespenbestrijders van de Wespenman zullen als eerste de aanvliegroute van een hoornaarnest vaststellen, zodat het nest kan worden gevonden als het op een onopvallende plaats zit. Daarna zullen zij een wespenpoeder in de ingangen van het hoornaarnest spuiten waar de hoornaars suf van zullen worden. De hoornaars zullen dit wespenpoeder met zich mee naar binnen dragen, zodat ook de hoornaarkoningin binnen in het nest in aanraking komt met het poeder.  Binnen enkele uren zult u het verschil al merken. Het wespenpoeder dat word gebruikt door de professionele bestrijdingstechnici van de Wespenman is enkel verkrijgbaar als men in het bezit is van de juiste certificering en vakbekwaamheidsdiploma's. Hierdoor kunnen wij een 100% garantie afgeven op onze hoornaar bestrijding. Uw hoornaarnest bestrijden wij binnen 24 uur tegen een vast, laag tarief. Neem nu contact op met de Wespenman via 085-4000400, voor meer informatie of een afspraak.

 

Kosten hoornaar bestrijden

De prijs voor het bestrijden van een hoornaarnest is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons een 100% garantie op onze hoornaar bestrijding. Neem nu contact op met de Wespenman via 085-4000400 en wij proberen binnen 24 uur bij u de hoornaaroverlast te laten beëindigen.

 

Hoornaar bestrijding nodig?

 

Europese Hoornaar

De hoornaar is een van de bekendere wespensoorten in Europa. In Nederland komt deze wespensoort vooral voor op de zandgronden in het zuiden en oosten, maar de laatste jaren is de hoornaar ook regelmatig gesignaleerd in andere delen van ons land. De hoornaar is de grootste wesp die in Nederland voor komt. Een hoornaar kan tot zo'n 4 centimeter groot worden. Om deze reden valt deze wesp al snel op in vergelijking met de gewone wespen. Niet de grootte van de hoornaar is anders, maar ook het uiterlijk is anders. De Europese hoornaar heeft namelijk een roodbruine kop en borststuk. Het geluid dat de hoornaar produceert is veel luider dan het gezoem van de andere wespensoorten. De combinatie van het luide gezoem, de grootte van de hoornaar en het andere uiterlijk zorgt er voor dat mensen vaak nogal angstig zijn voor dit insect. Heeft u last van een hoornaarnest, en wilt u dit hoornaarnest laten verwijderen? Bel dan met de wespenman via 085-4000400 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig als mogelijk terug.

Hoornaar nest laten verwijderen

 

De Hoornaar bestrijden

Als het over hoornaars gaat, zijn er nogal wat sterke verhalen in omloop. Zo wordt weleens beweerd dat de steek van een hoornaar dodelijk zou zijn. Dan zou het zeker nodig zijn om in alle gevallen deze hoornaar te bestrijden. Deze verhalen zijn over het algemeen niet waar. Hoornaars komen niet graag in de buurt van mensen, daarnaast is de hoornaar over het algemeen zachtaardiger. In een aantal gevallen zal ook de hoornaar zeker gaan steken. Met name als het nest bedreigd word zal de hoornaar agressief gaan reageren en ook gaan steken. Het gif van deze wesp is niet exact hetzelfde als het gif van de andere wespensoorten. Omdat hun gif een grotere hoeveelheid neurotransmitter bevat, voelt een steek van de hoornaar pijnlijker aan en ook zal het branderige gevoel langer aanhouden. De steek van een hoornaar is dan ook met name gevaarlijk als u al allergisch bent voor de steek voor wespen. Ga niet zelf bestrijden, maar laat het bestrijden van hoornaars over aan de professionals van de Wespenman. Bel 085-4000400 voor meer informatie of een afspraak.

 

Hoornaar nest

Het nest van de hoornaar is over het algemeen geelbruin en ziet er schelpvormig uit. Hoornaars bouwen slappe nesten die vrij makkelijk uit elkaar vallen, daarom bouwen ze vaak de nesten op plaatsen die uit zichzelf ondersteuning bieden. Geliefde plekjes voor het bouwen van een hoornaarnest zijn bijvoorbeeld boomholtes, spouwmuren of onder dakpannen. Heeft u veel last van de hoornaar, dan is het zaak om actie te ondernemen tegen het hoornaarnest. Ga echter niet zelf aan de slag. Als de Hoornaar verstoord wordt, kan hij namelijk wel agressief worden en steken. Neem daarom geen risico en laat uw hoornaars bestrijden door een professional zoals de Wespenman. Bel 085-4000400 voor een afspraak.

 

Hoornaar nest in uw omgeving

Hoornaars hebben een nest nodig voor het voortbestaan van hun soort, zonder een nest is er tenslotte geen plek voor de eitjes en de larven. Het wordt lastig wanneer de hoornaars hun nest in onze nabije omgeving hebben gebouwd. Vooral een hoornaarnest in huis, kan echt problemen opleveren. Zeer belangrijk is het dat u de invliegopening niet gaat dichten. Het gebeurt nogal eens dat mensen dit doen en denken dat ze dan van de hoornaars of wespen af zijn, maar dit is absoluut niet het geval. De hoornaars knagen vervolgens overal doorheen en komen ergens anders naar buiten, mogelijk zelfs bij u in huis. Dit wilt u uiteraard voorkomen, want degene die eruit komen zijn niet bepaald goed gezind. Hoewel het kan gebeuren dat u een hoornaar nest tegenkomt in bijvoorbeeld de spouwmuur van uw huis, is de kans hier op niet groot. Het kan eerder voorkomen dat hoornaars een nest bouwen in de buurt van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan die mooie boom die achterin bij uw schutting staat. Heeft u het nest ontdekt, dan is het zaak dat u zoveel als mogelijk uit de buurt blijft om te voorkomen dat u gestoken word. Wilt u het nest met hoornaars laten bestrijden of verwijderen, bel dan met 085-4000400 en de Wespenman komt u helpen.

"Super geholpen en snel"

Greet

"Alle wespen in 1 keer weg!"

Franka

"Prima vent en weg waren de wespen"

Karel