Wespenbestrijder nodig?
Bel direct 085-4000400

Professionele bestrijding met 100% GARANTIE

Wespen bestrijden in Roosendaal

Wespen leven in grote aantallen samen in een wespennest. Ze bouwen dit nest voornamelijk in holle ruimtes, zoals bijvoorbeeld in spouwmuren, onder daken en onder de grond. Hierbij richten zij veel schade aan. Van zonsopgang tot zonsondergang vliegen er honderden wespen af en aan, wat leidt tot veel overlast in uw tuin. Het is van belang dat wespennesten zo snel als mogelijk en op de juiste wijze worden bestreden. Het is altijd aan te raden om het wespennest door de gecertificeerde wespenbestrijders van de Wespenman te laten bestrijden. Onze vakkundige wespenbestrijders voor de gemeente Roosendaal en omgeving bieden direct hulp en staan klaar om u uit de brand te helpen in heel Roosendaal en omstreken. Dus ook in Bosschenhoofd, Nispen, Oudenbosch, Oud Gastel, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Wouw bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via 085-4000400 voor meer informatie of een afspraak.

Professionele wespenbestrijding in Roosendaal en omgeving

Wilt u van uw wespenplaag af? Voor een snelle en effectieve oplossing neemt u contact op met onze lokale ongediertebestrijder voor Roosendaal die uw wespennest vakkundig bestrijdt. Onze vakkundige wespenbestrijders zijn dagelijks actief om wespennesten te bestrijden in Roosendaal en omgeving, zoals Bosschenhoofd, Nispen, Oudenbosch, Oud Gastel, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Wouw. Neem nu direct contact met ons op via 085-4000400 of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u direct terug. Wij staan binnen 24 uur bij u op de stoep tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Op onze wespenbestrijding geldt een 100% garantie.

 

 

Kosten wespenbestrijding

De totale kosten voor het bestrijden van een wespennest in Roosendaal is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons 100% garantie op onze wespenbestrijding. Neem nu contact op met de Wespenman en wij zullen binnen 24 uur bij u het wespennest verwijderen. Bel nu 085-4000400 voor meer informatie of een afspraak.

Wespen bestrijding nodig? 


Wat u niet moet doen

Wanneer u de invliegopeningen van het wespennest heeft gevonden, sluit deze dan nooit af! De wespen willen hoe dan ook naar buiten en vreten zich desnoods door de muren heen. Zo komen ze uit aan de binnenkant van uw huis. Deze wespen zijn vervolgens erg agressief en twijfelen er dan niet aan om u meerdere keren te steken. Ook zelf een wespennest verwijderen is erg gevaarlijk. Wespen die zich bedreigd voelen, lokken de andere wespen en vallen u vervolgens in een grote zwerm aan. Laat daarom het wespennest verwijderen in de gemeente Roosendaal en omgeving over aan de Wespenman. Wilt u graag meer weten, of een afspraak inplannen? Bel dan 085-4000400.

 

Zelf wespen bestrijden met wespenpoeder

Tijdens het wespenseizoen zult u in diverse winkels wespenpoeder tegen kunnen komen. Met dit wespenpoeder kunt u mogelijk zelf een wespennest gaan bestrijden. Uiteraard raden wij dit niet aan, dit is namelijk zeer gevaarlijk voor u. U kunt namelijk gestoken worden door de wespen die het nest gaan verdedigen. Maar wij raden het ook af omdat het wespenpoeder voor consumenten over het algemeen niet sterk genoeg is om de grotere wespennesten te bestrijden. De erkende wespenbestrijders van de Wespenman Roosendaal bestrijden uw wespennest met een wespenpoeder vele malen krachtiger dan wat u als consument kunt kopen. Tevens zijn onze specialisten geschoold in de bestrijding van wespen. Zij beschikken dus over de juiste beschermingsmiddelen, wespenpoeder, ervaring en kennis wat uw wespenoverlast gegarandeerd tot een einde gaat brengen. Bel direct met 085-4000400 om een afspraak in te plannen. 

"Super geholpen en snel"

Greet

"Alle wespen in 1 keer weg!"

Franka

"Prima vent en weg waren de wespen"

Karel