Wespenbestrijder nodig?
Bel direct 085-4000400

Professionele bestrijding met 100% GARANTIE

Wespen bestrijden in Helmond

Wespen veroorzaken behoorlijk wat overlast. Zeker wanneer er een heel wespennest aanwezig is in uw woning of tuin. Het is van belang dat dit ongedierte zo snel mogelijk bestreden word, voordat het een heuse plaag wordt, want de wespen blijven de hele zomer in hun nest actief. Daarbij is het wel belangrijk dat u zo veilig mogelijk te werk gaat, tenslotte wil u niet gestoken worden. Schakel daarom onze professionele wespenbestrijding voor de gemeente Helmond in. Onze vakkundige en gecertificeerde professionals zijn dagelijks actief in Helmond en omgeving. Binnen 24 uur bestrijden wij jouw wespennest tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Ook in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Deurne, Gemert, Mierlo. Bel direct 085-4000400 voor een afspraak.

Professionele wespenbestrijding in Helmond en omgeving

Wilt u van uw wespenplaag af? Voor een snelle en effectieve oplossing neemt u contact op met onze lokale ongediertebestrijder voor de gemeente Helmond die uw wespennest vakkundig bestrijdt. Onze vakkundige wespenbestrijders zijn dagelijks actief om wespennesten te bestrijden in de gemeente Helmond en omgeving, zoals Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Deurne, Gemert, Mierlo. Neem nu direct contact met ons via 085-4000400 op of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u direct terug. Wij staan binnen 24 uur bij u op de stoep tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Uiteraard geven wij u ook 100% garantie op onze wespenbestrijding. Wilt u liever terug gebeld worden, vul dan onderstaand formulier in.

 

Kosten wespenbestrijding

De totale kosten voor het bestrijden van een wespennest in de gemeente Helmond is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons een 100% garantie op onze wespenbestrijding. Neem nu contact op met de Wespenman voor meer informatie omtrent prijzen voor wespenbestrijding in de regio Helmond. Wij proberen binnen 24 uur bij u de wespenoverlast te laten beëindigen.

Wespen bestrijding nodig? 


Wespennest verwijderen

Allereerst is het goed om te weten dat er een verschil is tussen wespen bestrijden en een wespennest verwijderen. Het is namelijk erg belangrijk dat de wespen die in het nest zitten, allemaal dood zijn. Anders is er een erg grote kans dat de wespen onrustig en agressief zodra het nest weggehaald wordt. U kunt uiteraard het wespennest ook laten zitten. In dit geval moeten de wespen wel bestreden worden, zodat er geen overlast meer plaats zal vinden. Een niet actief wespennest kan namelijk geen kwaad. In veel gevallen zitten wespennesten op een lastige plek en is het wespennest verwijderen erg moeilijk. De overlast van een wespennest komt met name door de actieve wespen. Als de wespen bestreden zijn, is de overlast vaak verholpen. Een wespennest wordt eigenlijk nooit door wespen opnieuw gebruikt, dus hoeft men niet bang te zijn dat de wespen weer terugkomen op dezelfde plek. Een wespennest verwijderen in Helmond en omgeving kan ook door de gecertificeerde bestrijdingstechnici van de Wespenman gedaan worden. Hiervoor kunt u altijd een prijsopgave vragen. Het bestrijden van een wespennest in Helmond kan al binnen 24 uur, tegen een vast laag tarief. Voor een wespennest verwijderen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Deurne, Gemert, Mierlo, en Helmond belt u 085-4000400 en de Wespenman Helmond komt u helpen.


Wespen zelf bestrijden

Een wespennest bestrijden is een lastige klus en soms zelfs een onmogelijke taak. Het hangt onder andere van de locatie af en de omvang van het wespennest. Allereerst moet er achterhaald worden waar het nest zich bevindt. Houd hiervoor in de gaten waar de wespen heen vliegen, en eventueel inkruipen. Kijk vooral uit met de benadering van het wespennest, als u te dicht in de buurt komt kunnen de wespen aanvallen. Dit brengt enorme risico's met zich mee. Tijdens het wespenseizoen zult u in diverse winkels wespenpoeder tegenkomen. Met dit wespenpoeder kunt u eventueel zelf een wespennest bestrijden. Uiteraard raden wij dit ten strengste af, dit is niet alleen gevaarlijk voor u. U kunt namelijk gestoken worden door de wespen die het nest verdedigen. Maar wij raden het ook af omdat het wespenpoeder voor consumenten vaak niet sterk genoeg is om een groter wespennest te bestrijden. De gecertificeerde wespenbestrijders van de Wespenman Helmond bestrijden uw wespennest met een speciaal wespenpoeder vele malen krachtiger dan wat u als consument kunt kopen. Tevens weten onze specialisten ook hoe zij het wespennest moeten benaderen, beschikken zij over de juiste beschermingsmiddelen, en beschikken zij over het wespenpoeder wat uw wespenoverlast gegarandeerd tot een einde brengt. Bel direct met 085-4000400 om een afspraak in te plannen. 

 

"Super geholpen en snel"

Greet

"Alle wespen in 1 keer weg!"

Franka

"Prima vent en weg waren de wespen"

Karel