Wespenbestrijder nodig?
Bel direct 085-4000400

Professionele bestrijding met 100% GARANTIE

Wespen bestrijden in Bergeijk

Wespen leven in grote aantallen samen in een wespennest. Ze bouwen dit nest voornamelijk in holle ruimtes, zoals bijvoorbeeld in spouwmuren, onder daken en onder de grond. Hierbij richten zij veel schade aan. Van zonsopgang tot zonsondergang vliegen er honderden wespen af en aan wat leidt tot veel overlast in uw tuin. Het is van belang dat wespen zo snel mogelijk en op de juiste wijze worden bestreden. Het is altijd aan te raden om het wespennest verwijderen over te laten aan de gecertificeerde wespenbestrijders van de Wespenman. Onze vakkundige wespenbestrijders voor Bergeijk en omgeving bieden direct hulp en staan klaar om uw wespennest te verwijderen in heel Bergeijk en omstreken. Dus ook in Loo, Luyksgestel, Riethoven, Walik, Westerhoven bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Professionele wespenbestrijding in Bergeijk en omgeving

Wilt u van uw wespenplaag af? Voor een snelle en effectieve oplossing neemt u contact op met onze lokale ongediertebestrijder voor Bergeijk die uw wespennest vakkundig bestrijdt. Onze vakkundige wespenbestrijders zijn dagelijks actief om wespennesten te bestrijden in Bergeijk en omgeving, zoals Loo, Luyksgestel, Riethoven, Walik, Westerhoven. Waarom kiest men voor de Wespenman Bergeijk: binnen 24 uur staan wij bij u op de stoep tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. En wij bieden u 100% garantie op wespennest verwijderen in Bergeijk en omgeving. Neem nu direct contact met ons op voor een afspraak of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u direct terug. 
Kosten wespenbestrijding

De totale kosten voor het bestrijden van een wespennest in Bergeijk is met name afhankelijk van waar het nest zich bevind. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken altijd met een vast laag tarief. Daarnaast krijgt u van ons een 100% garantie op onze wespenbestrijding. Neem nu contact op met de Wespenman en wij komen binnen 24 uur bij u langs om uw wespennest te verwijderen.

Wespen bestrijding nodig? 

 
Hoe ontstaat een wespennest?

Wespen zorgen vooral in de zomermaanden voor overlast. In de herfstmaanden blijven alleen de jonge, bevruchte vrouwtjes in leven, de rest van het wespennest (waaronder de koningin) sterft dan. De jonge vrouwelijke wespen overwinteren alleen op een voor hen prettige plek. De jonge koningin  zet aan het begin van het voorjaar  haar eitjes af in eicellen van het door haar gebouwde begin van een nest. Hierin legt ze dan ongeveer 20 eitjes. Uit deze eitjes komen larven die door de koningin worden gevoed. Na verpopping veranderen de larven in werksters. De werksters zijn in werkelijkheid onvruchtbare vrouwelijke wespen. Zij zorgen voor het voeden van alle larven en de koningin, het verder bouwen van het nest en de verdediging hiervan. Zodra de werksters er zijn, vliegt de koningin niet meer uit en blijft eitjes leggen in de raten die opnieuw zijn aangelegd door de werksters. In augustus /  september komen de vruchtbare vrouwtjes en mannetjes pas uit de poppen. Zij verlaten het nest om te paren waarna de mannetjes spoedig na de paring sterven. In de herfst overleven weer alleen de bevruchte vrouwtjes die de cyclus voortzetten.

Wat u niet moet doen

Wanneer je de invliegopening van het wespennest hebt gevonden, sluit deze dan nooit af! De wespen willen hoe dan ook naar buiten en vreten zich door muren heen. Zo komen ze uit aan de binnenkant van je huis. Deze wespen zijn erg agressief en twijfelen dan niet om je meerdere keren te steken. Ook het zelf verwijderen van een wespennest is erg gevaarlijk. Wespen die zich bedreigd voelen, lokken de andere wespen en vallen je vervolgens in een zwerm aan. Laat daarom het bestrijden van een wespennest in Bergeijk over aan de Wespenman. Bel direct 085-4000400 voor een afspraak met de Wespenman in uw omgeving.

Wespenpoeder en zelf bestrijden?

Tijdens het wespenseizoen kunt u in diverse winkels wespenpoeder tegenkomen. Met dit wespenpoeder kunt u eventueel een wespennest zelf bestrijden. Wij raden dit zeer sterk af, dit is niet alleen gevaarlijk voor u. U kunt namelijk gestoken worden door de wespen die het nest verdedigen. Maar wij raden het ook af omdat wespenpoeder verkrijgbaar voor consumenten vaak niet sterk genoeg is om een groter wespennest te bestrijden. De gecertificeerde wespenbestrijders van de Wespenman bestrijden uw wespennest met een wespenpoeder vele malen krachtiger dan wat u als consument kunt kopen. Tevens weten onze specialisten ook hoe zij het wespennest moeten benaderen, beschikken zij over de juiste beschermingsmiddelen, en beschikken zij over het wespenpoeder wat uw wespenoverlast gegarandeerd tot een einde brengt. Bel direct met 085-4000400 om een afspraak in te plannen. 

"Super geholpen en snel"

Greet

"Alle wespen in 1 keer weg!"

Franka

"Prima vent en weg waren de wespen"

Karel